CV FOR SOFIE – Dyreklinikken Dit Dyr
 

CV FOR SOFIE

| Posted in Uncategorized

CV for Sofie

Jeg blev færdiguddannet dyrlæge i juni 2018, det tager i dag 5½ år at læse til dyrlæge, men alle årene på skolebænken har været en lang rød tråd for at komme hertil, hvor rejsen først lige er begyndt.

Jeg blev en del af teamet hos Dit dyr – Din dyrlæge, hos Christina Gulløv i juli 2018. Det var en stilling som jeg havde fundet særligt tiltalende og tillige et meget positivt indtryk jeg fik af klinikken og Christina, da jeg var til samtale og rundvisning. Klinikken omfatter faciliteter som digital røntgen inkl. tand røntgen, tandunit, ultralydsscanner, konsultation, to operationsstuer mm. Klinikken rummer desuden utroligt mange muligheder for udvikling og allerede i den periode jeg har været ansat er der kommet stor tilføjelse til vores diagnostiske laboratorie i form af in house blodprøveanalysator.

Faciliteterne på klinikken tiltalte mig, da jeg som dyrlæge finder det enormt spændende og ligger stor vægt på det diagnostiske detektivarbejde omkring patienterne. Det er vigtigt for mig, at den behandling vi giver vores 4 benede familiemedlemmer er målrettet og velovervejet. Jeg nærer stor passion for intern medicin og medicinske udredninger, samt arbejde med tænder. Under min uddannelse har jeg skrevet bachelorprojekt i neurologi og senest mit kandidatspeciale i røntgen og tænder, dette har givet mig stor faglig styrke indenfor disse områder. Hos Dit dyr – Din dyrlæge bliver mine faglige interesser mødt og der er stor opbakning omkring videreuddannelse og vores pligt som dyrlæger til at blive ved at dygtiggøre os.

Jeg har tidligere arbejdet som klinikassistent på Virum Dyreklinik under min uddannelse, samt hos Kattens Værn. Kattens sundhed og velfærd er et område der ligger mig meget på sinde og som jeg har arbejdet tæt med i mange år. Dette har jeg heldigvis fået lov at fortsætte her hos Dit dyr – Din dyrlæge, da vi er tilknyttet som dyrlæger hos Karla Kattehjem. Her tilser jeg mange katte hver uge med meget forskellige behov, som vi samarbejder om for at redde og hjælpe de herreløse katte i Odsherred. Udover kattene har jeg en særlig interesse for de mere eksotiske kæledyr som kaniner, marsvin, rotter, krybdyr og fugle.

Privat er jeg bosat i København, et levn fra studietiden, sammen med min kæreste og vores to be-pelsede kærligheder Peppe (hunden) og Mango (katten). I vores fritid opholder vi os meget udendørs. Vi drømmer om at komme til at eje et nedlagt landbrug, hvor vi i fællesskab kan dyrke vores interesse indenfor selvforsyning, friland, økologi, natur og dyrehold.

Vi ses i klinikken!
De bedste hilsner Dyrlæge Sofie Poulsen.

Dit Dyr - Din Dyrlæges billede.

 

 


Dyreklinikken Dit Dyr ©2024. All Rights Reserved.
Powered by WordPress. Theme by Phoenix Web Solutions