Om os – Dyreklinikken Dit Dyr
 

Om os

©dit-dyr.dk – medarbejdere

Birthe og Lago

Dyreklinikken blev etableret i Fårevejle i maj 2018 i det forhenværende lægehus. Forinden var klinikken en deltidspraksis hos Christina på privatadressen simpelthen for at kunne arbejde med de specialer som hun brænder for. Baggrunden for den fysiske etablering i Fårevejle var at Christina har specialiseret sig indenfor flere forskellige fagområder, og mente at der manglede et sted, som kunne indeholde disse fagområder. En brændende passion krævede simpelthen et sted at være nørd og pioner! Lysten til altid at kunne yde sit allerbedste og tilbyde de bedste løsninger driver simpelthen værket her.

Vi er siden blevet flere i klinikken, men fælles for os alle er at vi brænder for at yde vores allerbedste for netop dit kæledyr! Vi har en meget aktiv dynamisk hverdag og en positiv omgangstone. Vores flade virksomhedsstruktur giver alle medarbejdere stor medbestemmelse og samtidig et stort ansvar for at være tro mod vores værdier:

Empati, faglighed og grundighed!

Se meget gerne mere om os alle på siden Medarbejdere

Dyreklinikken rummer både en meget specialiseret henvisningsdel/specialiseret klinikdel og en stor almen klinik hvor vi udreder alle former for sygdomme hos vores familiedyr.

Indenfor den meget specialiserede del hjælper vi hvert år dyr fra hele Danmark med diagnosticering og behandling især ved sygdomme i hjernen og nervesystemet. Samtidig har vi mange dyr som modtager kiropraktiske behandlinger i forhold til smerter og sygdomme i bevægeapparatet.

I vores store almene del foretager vi alle de udredninger og behandlinger som vores skønne 4-benede patienter har behov for. Vi modtager mange henvendelser med henblik på videre udredning i et allerede opstartet forløb, hvor ejeren ønsker en mere avanceret tilgang til deres kæledyr. Vi udfører naturligvis også mange sundhedseftersyn, vaccinationer, negleklip, pelssoigneringer, terapilaserbehandlinger og alle de andre almindelige behandlinger vores dyr har behov for.

Vi har videreuddannelser indenfor kirurgi og tandarbejde og laver rigtig mange typer af operationer. Kontakt os gerne hvis du ønsker en bestemt operation udført.

Røntgenbilleder optages både til DKK i Danmark og OFA i USA. Vi er certificerede til indsendelse til begge steder.

Vi tager også dagligt tandrøntgen og foretager virkelig mange tandbehandlinger incl. vitaloverkapninger årligt. Vi er store fortalere for at mundhulen betyder meget for et dyrs samlede sundhed!

Som det måske fremgår er vi alle nogle nørder og brænder for at hjælpe netop jer og jeres kære dyr! Vi glæder os til at møde jer!

Dyreklinikken Dit Dyr, Ordrupvej 3, 4540 Fårevejle, Tlf: 30 11 22 93, Mail: dit-dyr@dit-dyr.dk

Dyreklinikken Dit Dyr ©2021. All Rights Reserved.
Powered by WordPress. Theme by Phoenix Web Solutions