Hvad er vores mission? – Dyreklinikken Dit Dyr
 

Hvad er vores mission?

©dit-dyr.dk – medarbejdere

Ønsket om at yde vores allerbedste hver gang

Dyreklinikken blev etableret i Fårevejle i maj 2018 i det forhenværende lægehus. Forinden var klinikken en deltidspraksis hos Christina på privatadressen simpelthen for at kunne arbejde med de specialer som hun brænder for heriblandt katte og hunde med epilepsi. Baggrunden for den fysiske etablering i Fårevejle var at Christina havde specialiseret sig indenfor flere forskellige fagområder, og mente at der manglede et sted, som kunne indeholde disse fagområder. En brændende passion krævede simpelthen et sted at være nørd og pioner! Lysten til altid at kunne yde sit allerbedste og tilbyde de bedste løsninger driver værket her. Interessen for det neurologiske felt er nu spredt på alle medarbejdere, som sammen ved utroligt meget om dette område. Vi hjælpes ad om både dette og mange andre spændende opgaver/interessefelter. Vi har en stor lyst til at dygtiggøre os indenfor flere forskellige felter og arbejder ret intensivt på hele tiden at blive dygtigere og at følge med i udviklingen indenfor dyrlægefaget.

Et par af klinikkens glade medarbejdere i 2019 – fra venstre Christina, Yippie, Sofie og Miranda.

Vi er siden blevet flere i klinikken, men fælles for os alle er at vi brænder for at yde vores allerbedste for netop dit kæledyr! Vi har en meget aktiv dynamisk hverdag og en positiv omgangstone. Vores flade virksomhedsstruktur giver alle medarbejdere stor medbestemmelse og samtidig et stort ansvar for at være tro mod vores værdier:

Empati, faglighed og grundighed!

Se meget gerne mere om os alle på siden Medarbejdere hvor alle bliver præsenteret for dig.

Vi brænder for at være med til at give både dyrlægestuderende og veterinærsygeplejerske-elever en grundig og ordentlig uddannelse, og derfor er vi godkendt til at uddanne dem. Vi har lige nu 3 veterinærsygeplejerske-elever under uddannelse hos os og flere dyrlægestuderende som både arbejder her men også tager deres praktik i klinikken for at blive dygtigere og klar til livet som dyrlæge.

Altid rolige og dygtige veterinærsygeplejerske Birthe med Lago, som overlevede at et indtaget ribben stak ud af hans tarmsystem

Hvad kan og vil vi?

Dyreklinikken rummer både en meget specialiseret henvisningsdel/specialiseret klinikdel og en stor almen klinik hvor vi udreder alle former for sygdomme hos vores familiedyr.

Indenfor den meget specialiserede del hjælper vi hvert år dyr fra hele Danmark med diagnosticering og behandling især ved sygdomme i hjernen og nervesystemet herunder epilepsi hos hund og kat. Samtidig har vi mange dyr som modtager kiropraktiske behandlinger i forhold til smerter og sygdomme i bevægeapparatet.

I vores store almene del foretager vi alle de udredninger og behandlinger som vores skønne 4-benede patienter har behov for. Vi modtager mange henvendelser med henblik på videre udredning i et allerede opstartet forløb, hvor ejeren ønsker en mere avanceret tilgang til deres kæledyr. Vi udfører naturligvis også mange sundhedseftersyn, vaccinationer, negleklip, pelssoigneringer, terapilaserbehandlinger og alle de andre almindelige og vigtige behandlinger vores dyr har behov for.

Vi har videreuddannelser indenfor kirurgi, tandbehandlinger og tandkirurgi og vi udfører rigtig mange typer af operationer. Kontakt os gerne hvis du ønsker en bestemt operation udført.

Røntgenbilleder optages både til DKK i Danmark og OFA i USA. Vi er certificerede til indsendelse i begge lande.

Vores interesse og viden om tænder hos hunde og katte er stor, og vi arbejder hele tiden på at være med indenfor nyeste viden. Lige nu har vi en dyrlæge i gang med en specialiseret tanddyrlæge-uddannelse. Vi er store fortalere for, at mundhulen betyder meget for et dyrs samlede sundhed! Mange sygdomme i hele kroppen kan opstå som følge af dårlig mundhulestatus – sygdomme i mundhulen. Derfor får din 4-benede ven også altid både en klinisk undersøgelse af mundhulen, tandrøntgenundersøgelse, måling af alle tandlommer, tandrensning med ultralydsscaler og polering af samtlige tandkroner når vi laver en såkaldt oral status. Dette sker hver gang dit kæledyr får lavet en “tandrensning” her hos os.

Vi har nyeste udstyr og viden indenfor hjertescanning og tilbyder derfor hjertescanninger, udredninger og behandlingsplaner for både hund og kat. Det er dyrlæge Miranda Turac Mørk som har denne uddannelse.

Som det måske fremgår er vi alle nogle nørder og brænder for at hjælpe netop jer og jeres kære dyr! Vi glæder os til at møde jer!

Dyreklinikken Dit Dyr, Ordrupvej 1, 4540 Fårevejle, Tlf: 30 11 22 93, Mail: dit-dyr@dit-dyr.dk

Dyreklinikken Dit Dyr ©2024. All Rights Reserved.
Powered by WordPress. Theme by Phoenix Web Solutions