SUNDHEDSPLAN – Dyreklinikken Dit Dyr
 

SUNDHEDSPLAN

Dit Dyr i Trygge Hænder

Vi tilbyder her på klinikken Dit Dyrs SundhedsPlan til dit kæledyr således at du har mulighed for at spare penge. Hos os har vi designet planerne således at der kan opnås rabat på f.eks sundhedsundersøgelse, vaccination, undersøgelse for hjerte og lungeorm, negleklip og tandrensninger alt efter typen af plan. Vi har 1 til hund og 1 til kat som kan ses nedenfor.

Sundhedsklubben er ikke en forsikring, og vi anbefaler derfor at du tegner en sygeforsikring hos et forsikringsselskab. Sundhedsplanen vil dække mange af de faste udgifter man typisk har til dyrlæge i løbet af året og med en sundhedsforsikring oveni minimerer du risikoen for uforudsete store regninger i forbindelse med behandling af dit kæledyr.

Dit Dyrs SundhedsPlan kan dit kæledyr let meldes ind i på klinikken, hvor der betales for et år af gangen og du derved opnår adgang til en hel række af fordele og rabatter.

Tilmeldingen gælder i 12 måneder af gangen og vi udsender reminder når det er tid til fornyelse. Vi har ingen karenstid på dem så kom forbi og få dem tegnet, og lad os komme i gang med at hjælpe dig og dit kæledyr. Planerne er fastholdt prismæssigt siden 2021 og der er derfor ret stor besparelse af hente ved at tegne dem nu her i 2023.

Tryk på billederne, så kan du se præcis hvad planerne indeholder –

HUND BASISKAT BASIS

Dyreklinikken Dit Dyr, Ordrupvej 1, 4540 Fårevejle, Tlf: 30 11 22 93, Mail: dit-dyr@dit-dyr.dk

Dyreklinikken Dit Dyr ©2024. All Rights Reserved.
Powered by WordPress. Theme by Phoenix Web Solutions