VETPLAN – Dyreklinikken Dit Dyr
 

VETPLAN

Dit Dyr i Trygge Hænder

Vi tilbyder her på klinikken flere forskellige sundhedsplaner til dit kæledyr således at udgiften til dem fordeles over 12 måneder, og du har mulighed for at spare penge. Hos os har vi designet planerne således at f.eks sundhedsundersøgelse, vaccination, undersøgelse for hjerte og lungeorm, negleklip og tandrensninger kan tilvælges i planerne for at sikre, at du som ejer de bedste muligheder at vælge imellem. Vi har to planer til hund og to til kat som kan ses nedenfor.

Vetplan er ikke en forsikring, og vi anbefaler derfor at du tegner en sygeforsikring hos et forsikringsselskab. Vetplan vil dække mange af de faste udgifter man typisk har til dyrlæge i løbet af året og med en sundhedsforsikring oveni minimerer du risikoen for uforudsete store regninger i forbindelse med behandling af dit kæledyr.

Vetplan tegnes let på klinikken, hvor der betales for den første måned og derefter trækkes abonnementet via Betalingsservice. Husk derfor at medbringe dine kontooplysninger, når du vil tegne den.

Abonnementerne løber i 12 måneder af gangen og kræver aktiv opsigelse. Vi har ingen karenstid på dem så kom forbi og få dem tegnet, og lad os komme igang med at hjælpe dig og dit kæledyr.

Tryk på teksten under billederne, så kan du se præcis hvad planerne indeholder

HUND BASISHUND TANDKAT BASISKAT TAND

Dyreklinikken Dit Dyr, Ordrupvej 3, 4540 Fårevejle, Tlf: 30 11 22 93, Mail: dit-dyr@dit-dyr.dk

Dyreklinikken Dit Dyr ©2021. All Rights Reserved.
Powered by WordPress. Theme by Phoenix Web Solutions