Veterinærsygeplejerske-elev Louise Vilhelmsen – Dyreklinikken Dit Dyr
 

Veterinærsygeplejerske-elev Louise Vilhelmsen

©dit-dyr.dk – omsorg, empati og den hele patient

Louise startede sin uddannelse til veterinærsygeplejerske her hos os i februar 2021. Hun har uddannet indenfor detailbranchen så kundeservice er en af hendes store forcer. Ydermere brænder hun for træning med udelukkende positive metoder til indlæring og er mega dygtig til at træne sine hunde. Louise er en meget erfaren dyrejer af mange forskellige arter og med et kæmpe hjerte for dyrene.

Vi er her på klinikken meget optaget af bevægeapparatet og vil gerne kunne yde den bredeste og bedste hjælp til hvert enkelt dyr og familie. Derfor er Birthe, Laila, Louise og Mia i gang med en genoptrænings og massør uddannelse. De tilbyder behandlinger på klinikken så forhør dig gerne hvis du er nysgerrig/interesseret i at vide mere om det.

Louises store passion er agility og hun løber med sin skønne Border Collie Uso i konkurrencer på højt niveau. Hun er en erfaren dyreejer med indgående kendskab til både hund, kat, ilder og hest m.m.

Louise fik i 2021 hendes Border Collie kåret som Agility Champion i DKK og er også udtaget til at repræsentere Danmark ved VM og NM i Agility 2021.

Louise bor i Nykøbing Sj med sin søde kæreste og Border Collierne Uso og Connor.

Dyreklinikken Dit Dyr, Ordrupvej 1, 4540 Fårevejle, Tlf: 30 11 22 93, Mail: dit-dyr@dit-dyr.dk

Dyreklinikken Dit Dyr ©2024. All Rights Reserved.
Powered by WordPress. Theme by Phoenix Web Solutions