Aut. Veterinærsygeplejerske Birthe Lander – Dyreklinikken Dit Dyr
 

Aut. Veterinærsygeplejerske Birthe Lander

©dit-dyr.dk – omsorg, empati og den hele patient

Birthe har været ansat på klinikken siden oktober 2019 og det er vi mange som er glade for. Hun har en god og rolig tilgang til dyrene – hendes humør smitter og i kan glæde jer til kompetent og fagligt velfunderet assistance. Birthe er lige nu i gang med en fagveterinærsygeplejerske-uddannelse indenfor genoptræning af vores kæledyr så i kan få den allerbedste rådgivning, hjælp og vejledning her på klinikken. Corona har dog udsat hendes færdiggørelse af genoptræningsuddannelsen men hun glæder sig meget til at nå i mål, når landet igen lukker op.

Vi er her på klinikken meget optaget af bevægeapparatet og vil gerne kunne yde den bredeste og bedste hjælp til hvert enkelt dyr og familie. Derfor er Birthe, Laila, Louise og Mia i gang med en genoptrænings og massør uddannelse. Vi forventer at kunne tilbyde flere former for genoptrænings og massagetyper til vores søde 4-benede i løbet af vinteren 21/22.

Udover genoptræning og omsorgsfuld sygeplejerske-assistance brænder Birthe for tænder. Grundighed i tandrensning og påvisning af problemstillinger i mundhulen er to af de mærkesager, som Birthe virkelig slår et slag for og lægger meget positiv energi i.

Privat bor Birthe i Allindelille med sin søde familie, to hunde – Ollie og Coco – og to heste – Indy og Lunde -samt flere forskellige fjerkræ 🙂

Halthed, skader, slidgigt, bevægeapparatet og tandbehandlinger er nogle af Birthes hovedinteresser. Faglig dygtighed og grudighed og omsorg er kerneværdier for vores søde aut. veterinærsygeplejerske

Dyreklinikken Dit Dyr, Ordrupvej 1, 4540 Fårevejle, Tlf: 30 11 22 93, Mail: dit-dyr@dit-dyr.dk

Dyreklinikken Dit Dyr ©2022. All Rights Reserved.
Powered by WordPress. Theme by Phoenix Web Solutions