Dyrlæge Sofie Poulsen – Dyreklinikken Dit Dyr
 

Dyrlæge Sofie Poulsen

©dit-dyr.dk – omsorg, empati og den hele patient

Tanddyrlægen
Sofie med passion for blandt andet katte og tandsygdomme.
Stor erfaring med medicinske udredninger

Sofie har været ansat på klinikken siden juli 2017, og vi har siden nydt godt at hendes kæmpestore engagement og passion for hver enkelt patient.

Vi glæder os til snart at fortælle om den nye specialisering Sofie skal i gang med at uddanne sig indenfor da vi ved at det vil gavne rigtig mange af vores patienter.

Udover medicinske udredninger har Sofie fagligt stort fokus på mundhulesundheden og de mange sygdomme som kan ses her. Eksempler på dette kunne være resorptive læsioner hos hund og kat (FORL). Især arbejdet for sunde og raske tænder og viden om tandrøntgen og tandoperationer ligger hendes hjerte nær og det har vi rigtig mange patienter med tandsygdomme, som får glæde af.

Sofie har arbejdet med dyreværnsarbejde gennem en årrække og har stor erfaring i håndtering, udredning og behandling af sygdomme hos katte. Der arbejdes med stor forståelse og respekt for kattenes behov. Derudover har de mindre gnavere og eksotiske dyr også en meget stor plads i hendes hjerte.

Alt i alt er vi utroligt heldige at have en dyrlæge med så stort hjerte og grundighed samt faglig indsigt på vores hold.

Sofie bor i Hørve sammen med sin kæreste, hundene Peppe og Salsa samt katten Mango.

Dyreklinikken Dit Dyr, Ordrupvej 1, 4540 Fårevejle, Tlf: 30 11 22 93, Mail: dit-dyr@dit-dyr.dk

Dyreklinikken Dit Dyr ©2022. All Rights Reserved.
Powered by WordPress. Theme by Phoenix Web Solutions