Kontakt – Dyreklinikken Dit Dyr
 

Kontakt

©dit-dyr.dk – kontakt

TLF: 30 11 22 93

MAIL: dit-dyr@dit-dyr.dk

Dyreklinikken Dit Dyr

Ordrupvej 3

4540 Fårevejle

Der er mulighed for tidsbestillinger alle hverdage efter aftale. Det anbefales altid at ringe eller skrive først – vi bestræber os på at undgå ventetid, men er jo til tider nødt til at tage os meget akut af virkelig syge og tilskadekomne dyr. Det er desværre ganske umuligt helt at undgå, at det kan påvirke andres tidsbestilling. Vi er meget fleksible, og det plejer altid at være muligt at finde en tid som passer netop dig!  Du er altid velkommen til at maile (dit-dyr@dit-dyr.dk) eller SMS (30 11 22 93) idet vi er meget flittige til at checke og besvare dem 🙂

Udenfor normal åbningstid står vi til rådighed for besøg i vagten i den udstrækning, det er os muligt. Læg gerne en besked eller send os en SMS – vi hjælper altid hvis vi har mulighed for det.

Vi deltager i Vestsjællands Vagtsamarbejde således at vore patienter altid kan få fat i en dyrlæge og dermed altid kan få hjælp og assistance  – vagten kan træffes på telefon 70 30 53 80. Vagten passes på skift af dyrlæger, der deltager i Vestsjællands Dyrlægevagt. Det er Gørlev Dyreklinik, Kalundborg Dyreklinik, Sct. Jørgensbjerg Dyreklinik, Snertinge Dyrehospital, Mørkøv Dyreklinik, Odsherred Dyrehospital og Holbæk Dyrehospital og Dyreklinikken Dit Dyr i Fårevejle (os) der opretholder vagtbemandingen.

Der tillægges 100% på honorar i vagten på hverdage efter 17 samt i weekender og på helligdage. Efter kl. 23 tillægges 200 % på honoraret. Der forventes kontant afregning – vi modtager både Dankort og Mobilepay.

Dyreklinikken Dit Dyr, Ordrupvej 3, 4540 Fårevejle, Tlf: 30 11 22 93, Mail: dit-dyr@dit-dyr.dk

Dyreklinikken Dit Dyr ©2021. All Rights Reserved.
Powered by WordPress. Theme by Phoenix Web Solutions