Vagt og Kontakt – Dyreklinikken Dit Dyr
 

Vagt og Kontakt

©dit-dyr.dk – kontakt

TLF: 30 11 22 93

MAIL: dit-dyr@dit-dyr.dk

Dyreklinikken Dit Dyr

Ordrupvej 1

4540 Fårevejle

Der er mulighed for tidsbestillinger alle hverdage efter aftale. Det anbefales altid at ringe eller skrive først – vi bestræber os på at undgå ventetid, men er jo til tider nødt til at tage os meget akut af virkelig syge og tilskadekomne dyr. Det er desværre ganske umuligt helt at undgå, at det kan påvirke andres tidsbestilling. Vi er meget fleksible, og det plejer altid at være muligt at finde en tid, som passer netop dig!  Du er altid velkommen til at maile dit-dyr@dit-dyr.dk eller SMS 30 11 22 93 idet vi er meget flittige til at checke og besvare dem 🙂

Husk at du altid er velkommen til at kontakte os og at du er meget velkomme til at maile eller send os en SMS – vi hjælper altid hvis vi har mulighed for det.

Vi tilbyder døgnvagt, idet vi er en del af Vestsjællands Dyrlægevagt. Når vi ikke selv kan hjælpe kan vores patienter altid kan få fat i en dyrlæge, og dermed altid kan få hjælp og assistance! Vagten kan træffes på telefon 70 30 53 80.

Vestsjællands Dyrlægevagt: Dyreklinikken Dit Dyr i Fårevejle, Snertinge Dyrehospital, Mørkøv Dyreklinik, Odsherred Dyrehospital og Holbæk Dyrehospital. Fra kl. 23-08 viderestilles opkald til Københavns Dyrehospital så dyrlægen kan overholde hviletidsbestemmelserne.

Der tillægges 100% på honorar i vagten på hverdage efter 17 samt i weekender og på helligdage. Efter kl. 23 tillægges 200 % på honoraret. Der forventes kontant afregning – vi modtager både Dankort og Mobilepay.

Dyreklinikken Dit Dyr, Ordrupvej 1, 4540 Fårevejle, Tlf: 30 11 22 93, Mail: dit-dyr@dit-dyr.dk

Dyreklinikken Dit Dyr ©2024. All Rights Reserved.
Powered by WordPress. Theme by Phoenix Web Solutions