Hvad kan klinikken tilbyde? – Dyreklinikken Dit Dyr
 

Hvad kan klinikken tilbyde?

©dit-dyr.dk – omsorg, empati og den hele patient

Faglige kompetencer

Klinikken råder over høj faglig kompetence indenfor både det medicinske og kirurgiske felt. Vi modtager hver år mange patienter til udredning for neurologiske lidelser – herunder ganske mange dyr med anfald og med epilepsi – men også rigtig mange skønne patienter som i det daglige får hjælp til både små og store skavanker, tandproblemer, vaccinationer, sundhedsundersøgelser mm.

Vi råder over kvalitetsudstyr til røntgenundersøgelse, ultralydsscanning og laserbehandling, samt har stor rutine og erfaring i det diagnostiske og kirurgiske arbejde. Derfor har vi også nu mulighed for at tilbyde akut kørsel af blodprøver både i forbindelse med sygdom, men også alderdomsprofiler, wellness-screeninger og målinger af f.eks progesteron forud for parringer af tæver. Det vil sige, at i nu får svar på virkelig mange typer af prøver samme dag som de tages og ofte indenfor en time. Vi tilbyder fortsat titermålinger i forhold til vaccinationsstatus.

Et af vores kerneområder er grundig og rettidig rådgivning og behandling i forhold til reproduktion hos hund. Vi er erfarne indenfor bestemmelse af optimalt parringstidspunkt, inseminering ogdrægtighedsscanning. Med vort skarpe røntgenudstyr er det muligt at fastslå antallet af hvalpe før fødsel og vi har stor erfaring indenfor fødselshjælp og kejsersnit. Vaccination og chipning af hvalpekuld udføres med stor grundighed og omsorg, og vi sørger for, at en sundhedsbog udfærdiges til hver hvalp.

Kvalitetsudstyr til bedst mulig undersøgelse

I det daglige nyder vi godt at det helt nye tandrøntgen og røntgenudstyr af allerhøjeste kvalitet som vi har fået installeret i juni 2018. Det betyder at vi tager ekstremt gode billeder af allerhøjeste kvalitet. Disse kan også sendes via link til samarbejdspartnere og andre som har behov for at se/vurdere billederne. Systemerne sikrer også den kortest mulige nødvendige bedøvelse for dyrene således at deres kroppe ikke belastes unødigt.

Vi har stor erfaring indenfor HD/AD/OCD røntgenfotograferinger til statusbedømmelse f.eks hos DKK og vores digitale upload sikrer en hurtig sagsbehandling.

I klinikken er også det nyeste indenfor tandbehandling – vi udfører fjernelse af tænder ved kirurgi og også som almindelige fjernelser alt efter hvad der vurderes bedst for netop dit dyr. Med tandrøntgen sikres at vi behandler de tænder, som er syge og med vores topmoderne udstyr vedligeholder vi de raske tænder så de kan holde længe endnu 🙂 Vi har også mulighed for at udføre tandbevarende behandlinger såsom lakfyldninger. Til tider er det muligt at bevare f.eks hjørnetænder som vokser helt forkert frem i mundhulen ved at korte dem af og behandle tanden således at den kan blive i munden – det kaldes en VTO (vital overkapning) og vi udfører den regelmæssigt på klinikken.

Vi råder over to operationsstuer, hvor skånsom og tilstrækkelig bedøvelse kan foretages under monitorering. Narkosen kan styres og på den måde sikres dit dyr den bedste bedøvelsen uden at give for meget eller for lidt!

Kiropraktik

Dit dyr har mulighed for at få foretaget en kiropraktisk gennemgang og behandling her, idet Christina er IVCA certificeret veterinær kiropraktor. Vi tilser rigtig mange sportshunde kiropraktisk, men heldigvis er der også flere og flere familiehunde som modtager og har gavn af kiropraktikken her. Det er skønt at se de mange fremskridt uden brug af hverken operation eller medicin 🙂 Læs evt mere om kiropraktik på siden Kiropraktik

Vi har en veterinærsygeplejerske – Birthe – som er under uddannelse til Rehabiliterings- sygeplejerske – altså er uddannelse i genoptræning og fysioterapi.

I det daglige arbejde benytter vi vores moderne Terapilaser rigtig meget – blandt andet til smertepatienter og patienter med sår og infektioner. Derfor er det også muligt at købe laserbehandlinger som en klippekortløsning hos os – vi ved at det tager tid at få en blivende bedring ved mange typer af sygdomsprocesser.

Vi er her på klinikken meget optaget af bevægeapparatet og vil gerne kunne yde den bredeste og bedste hjælp til hvert enkelt dyr og familie. Derfor er Birthe, Laila, Louise og Mia i gang med en genoptrænings og massør uddannelse. Vi forventer at kunne tilbyde flere former for genoptrænings og massagetyper til vores søde 4-benede i løbet af vinteren 21/22.

Sundhedsplan 2021

Vi har oprettet forskellige typer Sundhedsplaner hos os – de er skræddersyet til netop de dyr som kommer hos os. Spørg meget gerne på klinikken – vi råder og vejleder meget gerne!

 

Dyreklinikken Dit Dyr, Ordrupvej 1, 4540 Fårevejle, Tlf: 30 11 22 93, Mail: dit-dyr@dit-dyr.dk

Dyreklinikken Dit Dyr ©2021. All Rights Reserved.
Powered by WordPress. Theme by Phoenix Web Solutions