Tænder – Dyreklinikken Dit Dyr
 

Tænder

Siden her er under opbygning men vil komme til at indeholde mange oplysninger omkring tænder og tandbehandling hos hund og kat. Nedenfor ser du stikord omkring de behandlinger vi tilbyder på klinikken. Vi har hvert år mange hundrede hunde og katte på klinikken for at få udført forskellige typer af tandbehandlinger.

På klinikken findes ekspertice i almindelig og avanceret tandbehandling. Vi rådgiver meget gerne omkring hver enkelt patients tænder i forhold til behov for behandling efter en grundig undersøgelse på klinikken. Vi har både dyrlæger og autoriserede veterinærsygeplejersker med særlig interesse indenfor tandbehandling og til sommer 2024 forventes den første dyrlæge færdig med den store efteruddannelse indenfor tandbehandling – Level of Excellency in Veterinary Dentistry. Uddannelsen gennemføres på 1½ år hos en dansk Diplomat indenfor veterinær tandbehandling.

Ultralydstandrensning med efterfølgende polering af emaljen på hver tand

Måling af alle tandlommer

Tandrøntgen essentiel for alle typer af tandoperationer

Paradontosebehandling

Tandkødsforseglenede behandling

Kirurgisk fjernelse af syge tænder

Kirurgisk behandling af Resorptive Læsioner (FORL/CORL)

Forsigtig og skånsom operativ fjernelse af mælketænder for at mindske risiko for skade på de nye blivende tænder ved operationen.

Fyldning og restaureringer af skadede tænder

Fjernelse af tandcyster f.eks hos Boxer.

Vital Pulpa Terapi (VPT)

Rodbehandlinger

Operationer af oronasale fistler

Revidering af epulis

Dyreklinikken Dit Dyr ©2024. All Rights Reserved.
Powered by WordPress. Theme by Phoenix Web Solutions