Du kan bestille tid alle hverdage efter aftale. Vi anbefaler altid, at du ringer eller skriver først, da vi gør vores bedste for at undgå ventetid. Dog kan akutte behandlinger påvirke tidsplanen, da syge eller tilskadekomne dyr har førsteprioritet. Vi er meget fleksible og finder altid en tid, der passer dig. Du er velkommen til at kontakte os via mail på dit-dyr@dit-dyr.dk eller SMS på 30 11 22 93 – vi er hurtige til at tjekke og besvare henvendelser.

Vi tilbyder døgnvagt som en del af Vestsjællands Dyrlægevagt. Hvis vi ikke selv kan hjælpe, vil du altid kunne få fat i en dyrlæge gennem vagten på telefon 70 30 53 80.

Vestsjællands Dyrlægevagt inkluderer Dyreklinikken Dit Dyr i Fårevejle, Snertinge Dyrehospital, Mørkøv Dyreklinik, Odsherred Dyrehospital og Holbæk Dyrehospital. Fra kl. 23-08 viderestilles opkald til Københavns Dyrehospital, så dyrlægerne kan overholde hviletidsreglerne.

Bemærk, at der tillægges 100% på honorarer i vagten på hverdage efter kl. 17 samt i weekender og på helligdage. Efter kl. 23 tillægges 200%. Kontant afregning forventes – vi accepterer både Dankort og MobilePay.

 

 

Book en tid i dag

Ønsker du at bestille tid til behandling eller undersøgelse af dit kæledyr?