Personale – Dyreklinikken Dit Dyr
 

Personale

Fagdyrlæge ph.d IVCA cert Kiropraktor Christina Hedal Gulløv

Dyrlægestudiet blev færdiggjort i begyndelsen af 1999 og siden fulgte ansættelse i klinisk praksis fra 1999-2007.

Grundet en brændende interesse for sygdommen epilepsi gennemførte jeg fra 2008-2011 en phd-uddannelse omhandlende arvelige epilepsiformer hos hund. Dette inkluderede studier af arvelig epilepsi hos Belgisk Hyrdehund og Petit Basset Griffon Vendeen. Uddannelsen blev gennemført på KU – LIFE og omfattede blandt andet varetagelse af den neurologiske henvisningsklinik der samt undervisning af dyrlægestuderende. Derfor har jeg en stor viden om epilepsi og neurologi samt behandling af sygdomme i nervesystemet.

Efter phd-uddannelsen har jeg arbejdet i klinisk praksis men også uddannet mig yderligere. I 2015 blev jeg Fagdyrlæge indenfor sygdomme hos hund og kat og censor på Københavns Universitet indenfor dyrlægevidenskab. Jeg er også IVCA certificeret veterinær kiropraktor og arbejder derfor meget med nervesystemet og bevægeapparatet. Mine kirurgiske kompetencer blev yderligere styrket da jeg tog Master of Companion Animal Clinical Science (kirurgi) i 2017 (CACS) Igen for at kunne hjælpe mine patienter endnu bedre.

Jeg er af den overbevisning, at det allerbedste jeg kan gøre for alle mine 4-benede patienter og venner er at uddanne mig bedst muligt, således at jeg kan hjælpe, behandle og rådgive på allerhøjeste niveau. Som fagperson ser jeg det som min pligt at dygtiggøre mig og følge med i de nye behandlingsformer og teknikker, som hele tiden udvikles og forbedres, og på denne måde er jeg også sikker på, at jeg bedst yder min ypperste assistance til hver enkelt patient!

Det neurologiske område har for altid en speciel plads i mit hjerte, men det daglige arbejde med diagnostik, intern medicin, kirurgi og kiropraktik danner grundlag for en fantastisk spændende platform og giver afsæt og energi således at glæden ved at yde den bedst mulige service til patient og klient er absolut i fokus! Præcis dette er årsagen til at klinikken blev åbnet! Fokus og nærvær for den enkelte! Jeg har gennem årene publiceret mange artikler i både internationale og danske tidsskrifter for dyrlæger og hundeejere, og er en trænet foredragsholder, som brænder for mit fagstof. Privat er jeg passioneret dyreejer med både hunde og katte i hjemmet og en aktiv fritid indenfor både hundeopdræt, agility, lydighed, rallylydighed, udstilling og brugsprøver.

Dyrlæge Sofie Poulsen

Sofie blev uddannet dyrlæge i juni 2017 med smådyrsspecialisering og nærer stor passion for intern medicin og medicinske udredninger, samt arbejde med tænder. Billedet indeholder sandsynligvis: en eller flere personer, hund og friluftsliv

Hun har tidligere arbejdet som klinikassistent på Virum Dyreklinik under min uddannelse, samt hos Kattens Værn. Kattens sundhed og velfærd er et område der ligger hende meget på sinde og som hun har arbejdet tæt med i mange år.. Udover kattene har Sofie en særlig interesse for de mere eksotiske kæledyr som kaniner, marsvin, rotter, krybdyr og fugle.

Sofie bor i København, et levn fra studietiden, sammen med min kæreste og de to bepelsede kærligheder Peppe (hunden) og Mango (katten). Friluftsliv er vigtigt for Sofie og kæresten som drømmer om at komme til at eje et nedlagt landbrug, hvor de i fællesskab kan dyrke deres interesse indenfor selvforsyning, friland, økologi, natur og dyrehold.

Autoriseret Veterinærsygeplejerske Louise Ankjær

Louise startede her på klinikken i januar 2019. Hun har rigtig stor erfaring som veterinærsygeplejerske og vi glæder os til at alle vores skønne 2 og 4 benede besøgende får glæde af hendes mange kompetencer. Louise bor i Kalundborg med sine

Veterinærsygeplejerske elev Laila Nielsen

Laila startede i virksomhedspraktik på klinikken i sommeren 2018 og er i januar 2019 gået i gang med sin drømmeuddannelse til veterinærsygeplejerske. Laila har stor erfaring med dyr og har selv både hund,hest og børn i Egebjerg hvor hun bor. Laila er retur i klinikken igen i slutningen af marts.

 

Dyreklinikken Dit Dyr ©2019. All Rights Reserved.
Powered by WordPress. Theme by Phoenix Web Solutions