CV for Christina

 

Dyrlægestudiet blev færdiggjort i begyndelsen af 1999 og siden fulgte ansættelse i klinisk praksis fra 1999-2007.

Grundet en brændende interesse for sygdommen epilepsi gennemførte jeg fra 2008-2011 en phd-uddannelse omhandlende arvelige epilepsiformer hos hund. Dette inkluderede studier af arvelig epilepsi hos Belgisk Hyrdehund og Petit Basset Griffon Vendeen. Uddannelsen blev gennemført på KU – LIFE og omfattede blandt andet varetagelse af den neurologiske henvisningsklinik der samt undervisning af dyrlægestuderende. Derfor har jeg en stor viden om epilepsi og neurologi samt behandling af sygdomme i nervesystemet.

Efter phd-uddannelsen har jeg arbejdet i klinisk praksis men også uddannet mig yderligere.

2015 blev året hvor jeg kunne kalde mig Fagdyrlæge indenfor sygdomme hos hund og kat efter at have bestået den 4. og sidste eksamen for færdiggørelse af denne uddannelse:-)

i 2015 blev jeg også hvervet og optaget som censor på Københavns Universitet indenfor dyrlægevidenskab – det er super spændende at være en del af censorkorpset 🙂

2016 bød på en international certificering som IVCA certificeret veterinær kiropraktoruddannelse for mig fordi jeg i min dagligdag mødte mange patienter som vil kunne få stor glæde af denne kompetence. Det er en fantastisk verden at træde ind i og da jeg nu behandler mange kiropraktiske patienter, har jeg fået en super god føling med det og set de utroligt gode resultater som en hel del af patienter nu nyder godt af 🙂

2017 – der blev min kirurgiske efteruddannelse færdiggjort og jeg fik universitetsgraden “Master of Companion Animal Clinical Science – Surgery” – se mere om hvad det er her: CACS

Jeg er af den overbevisning, at det allerbedste jeg kan gøre for alle mine 4-benede patienter og venner er at uddanne mig bedst muligt, således at jeg kan hjælpe, behandle og rådgive på allerhøjeste niveau. Som fagperson ser jeg det som min pligt at dygtiggøre mig og følge med i de nye behandlingsformer og teknikker, som hele tiden udvikles og forbedres, og på denne måde er jeg også sikker på at jeg bedst yder min ypperste assistance til hver enkelt patient!

Det neurologiske område har for altid en speciel plads i mit hjerte, men det daglige arbejde med diagnostik, intern medicin, kirurgi og kiropraktik danner grundlag for en fantastisk spændende platform og giver afsæt og energi således at glæden ved at yde den bedst mulige service til patient og klient er absolut i fokus!

Jeg har gennem årene publiceret mange artikler i både internationale og danske tidsskrifter for dyrlæger og hundeejere, og er en trænet foredragsholder, som brænder for mit fagstof.

Privat er jeg passioneret dyreejer med både hunde og katte i hjemmet og en aktiv fritid indenfor både hundeopdræt, agility, lydighed, rallylydighed, udstilling og brugsprøver.