Hvad kan klinikken tilbyde? – Dyreklinikken Dit Dyr
 

Hvad kan klinikken tilbyde?

Klinikken råder over høj faglig kompetence indenfor både det medicinske og kirurgiske felt. Vi modtager hver år mange patienter til udredning for neurologiske lidelser men også rigtig mange skønne patienter som i det daglige får hjælp til både små og store skavanker, tandproblemer, vaccinationer, sundhedsundersøgelser mm.

Vi råder over kvalitetsudstyr til ultralydsscanning og laserbehandling, samt har stor rutine og erfaring i det diagnostiske og kirurgiske arbejde. Derfor har vi også nu mulighed for at tilbyde akut kørsel af blodprøver både i forbindelse med sygdom, men også alderdomsprofiler, wellness-screeninger og målinger af f.eks progesteron forud for parringer af tæver. Det vil sige at i nu får svar på virkelig mange typer af prøver samme dag som de tages og ofte indenfor en time. Vi tilbyder fortsat titermålinger i forhold til vaccinationsstatus 🙂

I det daglige nyder vi godt at det helt nye tandrøntgen og røntgenudstyr af allerhøjeste kvalitet som vi har fået installeret i juni 2018. Det betyder at vi tager ekstremt gode billeder af allerhøjeste kvalitet. Disse kan også sendes via link til samarbejdspartnere og andre som har behov for at se/vurdere billederne. Systemerne sikrer også den kortest mulige nødvendige bedøvelse for dyrene således at deres kroppe ikke belastes unødigt.

I klinikken er også det nyeste indenfor tandbehandling – vi udfører fjernelse af tænder ved kirurgi og også som almindelige fjernelser alt efter hvad der vurderes bedst for netop dit dyr. Med tandrøntgen sikres at vi behandler de tænder som er syge og med vores topmoderne udstyr vedligeholder vi de raske tænder så de kan holde længe endnu 🙂 Vi har også mulighed for at udføre tandbevarende behandlinger såsom lakfyldninger.

Vi råder over to operationsstuer, hvor skånsom og tilstrækkelig bedøvelse kan foretages under monitorering. Narkosen kan styres og på den måde sikres dit dyr den bedste bedøvelsen uden at give for meget eller for lidt!

Dit dyr har mulighed for at få foretaget en kiropraktisk gennemgang og behandling her, idet Christina er IVCA certificeret veterinær kiropraktor. Vi tilser rigtig mange sportshunde kiropraktisk, men heldigvis er der også flere og flere familiehunde som modtager og har gavn af kiropraktikken her. Det er skønt at se de mange fremskridt uden brug af hverken operation eller medicin 🙂

Vagten passes fortrinsvis af Christina frem til kl. 22 generelt.

Dyreklinikken Dit Dyr ©2019. All Rights Reserved.
Powered by WordPress. Theme by Phoenix Web Solutions